Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun de Fietsrsbond en fiets ook mee!

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5 (15 km), € 10,00 (30 km) of € 20,00 (60 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor de fietsers in onze gemeente Zuidplas. Zo zetten wij ons in voor meer ruimte voor de fiets, veilige en goed onderhouden fietspaden en voldoende stallingsruimte voor de fiets bij o.a. winkels en station. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Wij hopen op veel deelnemers!

Routes van 15, 30 of 60 kilometer
Als u zich inschrijft voor de 1e Rabobank Sponsorfietstocht in onze regio steunt u de Fietsersbond – afdeling Zuidplas. Want voor iedereen die meedoet én de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer) of € 20 (60 kilometer) in onze kas. Op deze website leest u meer.

U kunt uw aanmelding doorgeven via:
zuidplas@fietsersbond.nl, onder vermelding van de afstand en het aantal personen. U ontvangt van ons een bevestiging.

Deel dit bericht