Een geslaagde fietstocht gaat niet alleen om het fietsen zelf, het gaat ook om de omgeving en de route, het gezelschap, en natuurlijk de koffiestop. Bij fietscafé en fietskadowinkel Cyclostyle aan de Dorpsstraat 67 in Moordrecht komt dat allemaal samen. Je kunt er tijdens je fietstocht door de mooie omgeving langs en rond de Hollandse IJssel terecht voor een heerlijk bakkie koffie en wat lekkers, zoals appeltaart of een Moordrechtse Kassei, en ondertussen doe je de leukste ideeën op voor originele fietskado’s. Ook voor een kleine lunch kun je er terecht, hoewel de lunchkaart momenteel nog is beperkt tot enkele broodjes.

De sfeer bij Cyclostyle is gezellig en informeel, en helemaal gericht op fietsers. Bidonnetje vullen, fles water op tafel, eigen boterham bij de koffie,  we zijn zelf fietsers en snappen dat. Er is binnen zelfs een fietsparkeerplaats waar plek is voor enkele sportfietsen. Een prima start en finish of tussenstop dus voor een ontspannende fietstocht.

In principe is Cyclostyle alleen op maandag gesloten, maar op verzoek is er voor groepjes altijd iets af te spreken buiten de reguliere openingstijden om. Ook als je met een clubje komt en je wilt er zeker van zijn dat er voldoende gebak en/of broodjes zijn, laat het dan voor je bezoek even weten via 06 127 547 62 of info@cyclostyle.com.

Welkom dus, bij Cyclostyle fietskado’s en koffie*
Dorpsstraat 67, Moordrecht
Fietsknooppunt 23

*en we hebben natuurlijk ook thee en fris

 

cyclostyle.com

Deel dit bericht