Wat vindt u het mooiste fietspad in Zuidplas?

De Fietsersbond afdeling Zuidplas is op zoek naar het mooiste fietspad in Zuidplas. De afgelopen periode hebben inwoners van onze gemeente fietspaden aangedragen, die in aanmerking komen voor de verkiezing van het mooiste fietspad.

Uit de binnengekomen reacties zijn door de Fietsersbond en de gemeente 3 fietspaden gekozen die voor deze titel in aanmerking komen.

Op deze website kunt u uw stem uitbrengen op één van de 3 genoemde fietspaden. Het bestuur van de Fietsersbond beoordeelt samen met deskundigen van de gemeente de inzendingen en maakt eind dit jaar de winnaar bekend via de website van de gemeente en de Fietsersbond Zuidplas. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en  ontvangt een aardige fiets-attentie ter waarde van € 25,-.  De gemeente Zuidplas ondersteunt de actie met eveneens een waardebon van € 25,-


Welke van de onderstaande fietspaden is volgens u de mooiste?

  • Fietspad Kerkepad Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel (44%, 18 Stemmen)
  • Fietspad langs de Rotte Zevenhuizen (39%, 16 Stemmen)
  • Fietspad Oude spoorbaan Moordrecht (17%, 7 Stemmen)

Aantal stemmers: 41

Laden ... Laden ...

Fietspad Kerkepad, Nieuwerkerk aan den IJssel:
Kerkepad 2

Bereken route


Fietspad Kerkepad, Nieuwerkerk aan den IJssel vanaf Groenendijk:
Kerkepad 1

Bereken route


Oude Spoorbaan Moordrecht:
Oude Spoorbaan

Bereken route


Fietspad langs de Rotte (Zevenhuizen):
Rotte 2

Bereken route

 


 

Wat vindt u belangrijk?

Veel mensen hebben een eigen idee bij wat een mooi fietspad is: landelijk gelegen, fraai uitzicht over polder of juist over de Hollandse IJssel of de Ringvaart. Een veilig uitgevoerd fietspad in asfaltverharding met voorrang voor fietsers; een duidelijke bewegwijzering. Een snelle verbinding tussen voorzieningen en huis. Geen steile hellingen en breed genoeg voor meerdere gebruikers. Het aardige is: dat mag u zélf uitmaken. En het slechtste fietspad? Dat horen we uiteraard ook graag via zuidplas@fietsersbond.nl.

Deel dit bericht